A magánéletben sem bírják vita nélkül!

Koltai Róbert: Mindennaposak a fiammal az összecsapások

Koltai Róbertnek fia a főnöke - Talán a felborult apa-fia viszony, talán a filmkészítés közben létrejött óriási feszültség miatt mindennapossá váltak az éles összecsapások a színész és fia közt.

2009.06.07 11:08Tabu tv

Koltai Róbert elmondta, még a magánéletben sem tudnak továbblépni a problémákon fiával - telefonon is osztják az igét egymásnak...

Igen érdekes helyzet alakult ki a Koltai családban, hiszen az apa, a színész, a filmrendező Koltai Róbert sokszor fia beosztottja, és ez sajnos mindennapos vitákat szül köztük.

"Nagyon megfogható dolgok azok köztünk, amikor letol, amikor mondja, hogy vigyázni kell valamivel. Ő producer, és egy producer egy filmben mindig a legfőbb főnök, hiába vagyok én a rendező. Mindig a producer dönt, mert végül is Ő vállalja a legnagyobb felelősséget"
- mondta el a Tabu Tv riporterének Koltai Róbert, aki hozzátette, hogy fia után mindjárt Ő jön a rangsorban.

A Tabu Tv megtudta: filmkészítés közben sok összecsapás van a színész és fia közt.

"Miután mélyen azért ott a szeretet, megvan a kibékülés reménye is"
- meséli Koltai Róbert a sztártévé riporterének.

Az érdeklődésre, miszerint mennyire borítja fel az apa-fia viszonyt a helyzet a családban, és otthon is folytatják-e a munka közben kialakult ellentétek miatti vitákat, feszültséget, Koltai úgy reagált:

"Nem egy háztartásban élek a fiammal, de ha találkozunk, vagy ha telefonon beszélünk, akkor is folytatódik minden. Például megbeszéljük telefonon, hogy na, most erről ne beszéljünk, de miután Ő is olyan meg én is, ezért a következő pillanatban már osztja az igét, én meg szintén nem bírom ki hogy másnap beszéljük meg a dolgot" - mondta el a Tabu Tv-nek Koltai Róbert, aki szerint nagyon érdekes a fiával való vitatkozás, mert olyan mintha saját magával veszekedne.

A színész elmondta, a filmkészítés egy nagyon kemény dolog.

"Túl sokba kerül egy film, túl nagy a felelősség, hogyha összejön, és ehhez képest nem lehet hiba benne. Ezért néha élesen összecsapunk, és aztán nagy nehezen kibékülünk" - meséli Koltai a Tabu Tv-nek.

Lehet, hogy ne nevessünk Koltai poénján?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.