Azt is mondták: Boglárka súlyos beteg

"Most csalja az ura" - jött a hívás Lagzi Lajcsi nejéhez

Galambos Lajos nagyon sokat fogyott az utóbbi időben - Feleségét sosem zavarta, hogy férje nagydarab, de boldoggá tette, hogy Lajcsi örül a sikerének. A házaspár életét azonban kellemetlen pletykák is keserítik...

2009.11.24 09:30

Lagzi Lajcsi 110 kilós volt, amikor a neje megismerte - Ő ilyennek fogadta el, így szerette meg, sosem kérte, hogy fogyjon.

A diéta a sztár döntése volt, Galambos Boglárka azonban támogatta és örült annak, hogy Lajcsit boldoggá teszi a pozitív eredmény - írja a Kiskegyed. A fogyókúra alatt azonban voltak ideges, feszült napjai is Lajcsinak, melynek a család látta kárát.

Párja ilyenkor kérte, hagyja abba a diétát. A sztár azonban leült a családjával beszélni, és megértette a gyerekekkel, az egész azért van, hogy elmehessen velük kirándulni. Ez is volt az első dolga, amikor lefogyott: elment a kicsikkel megmászni a Gerecsét - árulta el a Kiskegyednek Lajcsi.

A muzsikus szerint eufórikus érzés, hogy ma már jók rá a konfekcióméretek, megveheti, amilyen ruhát akar - plasztikai műtétre is rászánta magát, hogy megereszkedett bőrét eltüntesse.

A házaspár örömét beárnyékolja ugyanakkor a szóbeszéd, miszerint Boglárka súlyos beteg. A gyermekeik túl gyorsan jöttek egymás után, ellátni őket nagyon megterhelő volt.

Bogi kimerült, nem evett, lefogyott, látták orvoshoz is menni. Sokan azt hitték, a párja betegsége is áll Lajcsi fogyásának hátterében. Ám a páros megnyugtat mindenkit: erről szó sincs - adta hírül a Kiskegyed.

Fejfájást viszont okoznak olykor a rosszakarók is. Nemrég Bogi édesanyját hívta fel valaki, hogy éppen most csalja a lányát Lajcsi egy étteremben.

A párja sírva hívta fel Lajost, aki azonban elárulta neki: egy görög étteremben ül egy csinos nővel, akinek éppen interjút ad - mesélte a Kiskegyednek Galambos Lajos.

Lagzi Lajcsi még nem vacsorázott az évben!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.