Halálra rémítette családját Guszti fia

"Mintha szakadna le a húsa" - Bódi Csabi fetrengett a kíntól

Nem találkozhat egy ideig sem édesanyjával és édesapjával, sem kis családjával Bódi Guszti fia - Csabi a minap nagyon rosszul lett, mozdulni is alig bírt...

2009.10.30 07:30ma.hu

Minden porcikjája szörnyen fájt Bódi Csabinak - A roma zenész páros fia először magas lázat tapasztalt magán, a kezétől a lábáig mindene fájt és úgy érezte, mintha szakadna le a húsa - árulta el Bódi Guszti az ijesztő tüneteket.

A fiát el kellett szeparláni a családtól, nagyobbik fia Gusztiéknál van, a nejének, Ginának pedig Bódi Margó a kerítésen át adta a fertőtlenítőt és a szájmaszkot, hogy ő se kapja el a betegséget. Csaba H1N1-tüneteket produkált, de már jobban van - adta hírül a Napi Ász.

Rájár a rúd mostanság a Bódi családra. Szeptember végén Guszti szívinfarktust kapott.

A zenész otthon lett rosszul, és csupán felesége lélekjelenlétének köszönhette, hogy időben orvoshoz került. Margó nem várt a mentőre, hanem a közeli rendelőbe fuvarozta férjét, ahol tudta, hogy van EKG készülék.

Amikor az eredmény jött ki a gépből, azonnal riasztották a rohammentőt. Gusztit meg kellett műteni, egyik ér teljesen elhalt a szívében.

Intenzív osztályon ápolták - Fiát, Bódi Csabit rettenetesen megrázta, hogy ilyen állapotban látja édesapját. Mint később elmondta, az is megfordult a fejében, öngyilkos lesz, ha Gusztival valami történik...

A családot teljesen kikészítették a történtek, Margó például megfogadta, ha ezen túllesznek, visszavesznek a megfeszített munkatempóból.

Tisztában vannak vele, hogy a stressz, a hajtás is hozzájárult Guszti rosszulétéhez, ahogyan a dohányzás is.

A Bódi házaspár a kórházból egy szanatóriumba ment, hogy a zenész mielőbb felépüljön.

Bódi Guszti visszatér a színpadra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.