Kiborította a meleg pap - beszólt a showman

Fábry: A katolikus egyház a buzerancia melegágya

Nem bírta visszafogni magát showműsora felvételén Fábry Sándor - A humorzsákot annyira felháborította a jászberényi meleg pap botránya, hogy nem tett lakatot a szájára.

2009.10.22 09:15ma.hu

Nem kis botrányt okozott a közelmúltban, hogy egy jászberényi esperesről kiderült, kettős életet él, és a Nyugati pályaudvarra járt egyéjszakás kalandokat keresni, míg egyik partnere el nem árulta.

Fábry Sándor
az Esti Showder felvételén nem bírta szó nélkül hagyni az esetet. "A katolikus egyház a buzerancia melegágya!" - szaladt ki a száján.

Ráeszmélt kijelentése súlyosságára, majd mikor lecsillapodott, kijelentette: mondata nem kerülhet be a novemberi adásba.

Az Egri Főegyházmegye a botrányos esettel kapcsolatban sajtóközleményt hozott nyilvánosságra, ebben tudatják, hogy az atyát botrányokozás miatt a papi szolgálat gyakorlása alól felfüggesztették.

Fábry Sándor általánosító véleményével kapcsolatban azonban nem reagált Ficzek László, az érseki iroda igazgatója. Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója annyit mondott: mint televíziós csatorna, nekik csak az adásba került mondatokért kell felelniük - adta hírül a Napi Ász.

Fábry Sándornak legutóbb Havas Henrikkel támadt konfliktusa.

Miután a műsorvezető nem a leghízelgőbb véleménnyel illette őt, a showman úgy döntött, beviszi a Tanár urat kukkoló pózban ábrázoló díszletelemet a műsora felvételére.

Felállította, és ezen túl nem foglalkozott vele, így a közönség számára nem is derült ki, hogy az ál-Havas milyen célt szolgál.

A hírek szerint lehetséges, hogy Fábry Sándor ilyen módon akart békejobbot nyújtani a riporternek, vagy az őt fricskázó Havas nagysága előtt kívánt ezzel tisztelegni.

Mintha beengedné "vigyázó szemét" a műsora kulisszái mögé.

Havas Henrik egyébként nehézkesnek és otrombának nevezte Fábry show-ját, és véleményét azért mondta el, mert úgy hallotta, a humorzsák beszólt neki valamit a műsorában.

Elmondta, úgy tudja, Fábry felhozta, miért szerepel ő annak a rádiónak az óriásplakátján, ahol műsort vezet.

Havas Henrik elmondta, aki egy kicsit is jártas a médiában, tudja, hogy a munkáltatók elvárják a munkatársak részvételét a cég promóciójában, a reklámszövegeket azonban nem ő találta ki.

A Tanár úr ezt követően Táncsics Mihály díjával a kezében közölte: "ez az, Sándort, amit te soha a büdös ku...va életben nem fogsz megkapni!"

Majd hozzátette, hogy véleménye szerint ezért az elismerésért értéket kell felmutatni.

Fábry Sándor nagyon beégett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.