Meg se magyarázta, mit keres ott a Tanár úr

Fábry kitette a kukkoló Havast, és otthagyta

Meglepő jelenet zajlott le a humorzsák műsorának felvételén, amelyet azonban Fábry sem akkor, sem később nem kommentált - A showman sziporkázását egy bábu is végigkövette.

2009.10.21 17:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Talán így akart békejobbot nyújtani Havas Henriknek a showman? Fábry Sándor becipelt a felvételre egy díszletelemet, amely a Tanár urat ábrázolta, mégpedig lyukon kukucskáló pózban.

Lépését egyetlen szóval sem magyarázta a műsorban, de lehet, hogy a minap őt fricskázó Havas nagysága előtt kívánt tisztelegni ezzel, mintegy beengedve vigyázó szemét a kulisszák mögé. Havas Henrik az esetre csak annyit reagált: marhára unja már Fábryt, hagyják vele békén. Kovács Kristóf, a Fábry show producere sem szólt hozzá a dologhoz - adta hírül a Napi Ász.

A riporter és műsorvezető nemrég azt fejtegette egy interjúban, hogy borzasztóan nehézkesnek és otrombának tartja Fábry Sándor Esti Showder-ét.

A véleményét már csak azért is fejtette ki, mert fülébe jutott, hogy a humorzsák beszólt valamit a műsorban, vele kapcsolatban.

Elmondta, úgy tudja, Fábry azon "nyavalygott", hogy miért szerepel ő annak a rádiónak az óriásplakátján, ahol műsort vezet.

Havas Henrik elmondta, aki egy kicsit is jártas a médiában, tudja, hogy a munkáltatók elvárják a munkatársak részvételét a cég promóciójában. Nem ő találta ki egyébként a reklámszövegeket.

A Tanár úr ezután elővette Táncsics Mihály díját, és közölte: "ez az, Sándort, amit te soha a büdös ku...va életben nem fogsz megkapni!"

Havas hozzátette, hogy véleménye szerint ezért az elismerésért értéket kell felmutatni.

Kellett hozzá az a számtalan műsor, amit ő csinált, a nívó- és a közönségdíj, melyet azonban Fábry a meglátása szerint sosem kapott meg és nem is fog.

Nagyon beégett Fábry Sándor!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.