Zsűrizés helyett szkandereznie kellett...

"Tönkretette a csuklómat!" - Fábry átverte Sebeőköt

Csúnyán megjárta Sebeők János régi barátja műsorában - A polihisztor keze nem bírta a kiképzést, nem volt rá felkészülve, hogy Fábry show-jában zsűrizés helyett szkanderoznia kell...

2009.09.25 09:15ma.hu - Fotó: rtlbulvar.hu

Próbára tette magát Fábry Sándor műsorában Sebeők János - Zalatnay Cini, Nick Árpi és Magyar Attila is szerepelt a szkandershow-ban, csakhogy Sebeők fiatal kora óta ínhüvely-problémával küzd, és ez nem jött neki a legjobban.

Tönkretette a csuklóját a szkanderozás, száz kilós emberekkel kellett összemérnie az erejét. Azóta folyamatos gyulladásban van a karja, mindennap fáslizza, és krémekkel keni. Sebeőknek azt mondták a felvétel előtt, nem kell szkanderoznia, csak zsűrizni fog. Fábryval ráadásul 20 éve barátok, Sebeők nem akarta cserbenhagyni, de legközelebb meggondolja a dolgot - közölte a Napi Ászban a filozófus.

Fábry Sándor az utóbbi időben nemcsak régi barátjánál verte ki a biztosítékot. A közelmúltban nem kis meghökkenést okozott az Esti Showder felvételén.

Először a magyar himnusz szlovákra fordításával próbálkozott, de éneklés közben dallamot tévesztett. A zenekar húzta ki az igencsak kellemetlen szituációból.

A showman-t azonban nem zökkentette ki a stúdióban ülők kínos tekintete. Sőt, következő alkalommal a Halotti beszédet öntötte új formába.

A II. András korabeli, latin betűs szövegemlékbe a felvételen a Budapest tv megszűnésével kapcsolatos történéseket szőtte bele, Anettka bőrtangája sem hiányzott belőle.

Sebeők János egyébként Michael Jackson váratlan halálát követően rukkolt elő egy meghökkentő szerzeménnyel, melyet a Reggeli műsorában elő is adott.

Elmondása szerint a Jacko tiszteletére írt dalt "pillanatnyi elmezavarában" szerezte, feltette egy videómegosztó portálra, de aztán nem sokkal később le is vette....

Autó elé vetette magát Sebeők János!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.