Nem volt gond a benn ülők kínos tekintete...

"Anettka bőrtangája" - Fábry a Halotti beszédet gyalázza?

Újabb meghökkenést okozott a nagy gegmester - Fábry Sándor múlt héten a magyar himnusz szlovákra fordításával próbálkozott és el is rontotta a dallamot, most pedig a Halotti beszéd kapott merész új formát...

2009.09.18 09:20ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A kínos szituációból a zenekar segítette ki Fábry Sándort, amikor a múlt héten a magyar himnuszt akarta szlovákra fordítani és éneklés közben elrontotta a dallamot. Már ez nem kis meghökkenést okozott, de a showman-t nem zavarta a stúdióban ülők kínos arca.

Jövő héten újabb szerzemény kerül terítékre: a legkorábbi latin betűs magyar szövegemlék II. András korából: a Halotti beszéd. A szerda esti felvételen kiderült, Fábry az aktualitásokat követve a Budapest tv megszűnését is beleszövi a szövegemlékbe, így Anettka bőrtangája sem hiányzik majd belőle - adta hírül a Napi Ász.

Fábry Sándor jelenleg nemcsak showman-ként, hanem az újraindult Legyen Ön is Milliomos! műsorvezetőjeként is látható a képernyőn.

A játék sokban megváltozott a Vágó István vezette verzióhoz képest. Hazai sztárok ülnek a székbe, őket teszik próbára személyre szabott kérdésekkel.

Vágó István korábban megkérdőjelezte, hogyan fog utódja helyt állni műsorvezetőként ebben a játékban, ahol a főszerep a játékosoké.

Mint mondta, annak idején őt is megkritizálták, amiért sokat beszél, akkor mi lesz Fábryval?

Bagi Iván a közelmúltban a humorzsák Esti Showder-ével kapcsolatban fejtette ki véleményét. Szerinte a produkció készítői belefásultak a munkájukba, és ez sajnos egyre jobban átjön a képernyőről.

A humorista úgy vélte, Fábryra talán 43-44 éves korában mondhattuk volna, hogy hiányt pótol, ma azonban már nem olyan meggyőző.

Bagi Iván ugyanakkor megérti, hogy nem lehet mindig teljesen jól teljesíteni, kéthetente meg kell újulniuk a műsorkészítőknek, ki kell valamit találni. Ebbe egy idő után belefásul az ember - összegezte véleményét.

Fábry Sándor nagyon beégett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.