Durván beszólt az ex-pornósztárnak a rendező

Kovi: Geronazzo Mária száját az agyából pótolták!

Geronazzo Mária korábban mesélte, hogy Kovi nem fizette őt ki ama híres filmje után, melyben kilenc férfit elégített ki. A pornófilm-rendező szerint Mária nem fizette ki a ráeső részt, haszon pedig nem volt...

2009.10.22 06:30juj.hu

A juj.hu korábbi interjújában Geronazzo Mária azt mesélte, hogy Kovi nem fizette őt ki ama híres filmje után, amelyben, mint emlékezetes, kilenc fiút tett mintegy boldoggá, mert a tizedik nem jött el.

Eddig az ő álláspontját ismertük - most hallgattassék meg a másik fél is.

Kovi egészen máshogyan emlékszik a történtekre. Ő úgy tudja, hogy Mária nem fizette ki a ráeső részt, haszon pedig nem volt, mert nem volt sikeres a film.

A pornóproducer úgy hallotta, hogy állítólag a szája feltöltéséhez annak agyából vettek ki kis darabot, ezért ilyen feledékeny...

A videóból a részletek is kiderülnek...

A magyar pornó császára elvesztette testvérét - tudja meg a részleteket

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.