A nagyszájú nő munkát fog közvetíteni

Képek 18 éven felülieknek - Geronazzo Mária arcára élveztek, a film mégis bukott

Geronazzo Mária új vállalkozást indít: munkaerőt fog közvetíteni Londonba, például orvosokat. Kiderül az is, hogy a félig saját maga által finanszírozott film, melyben kilenc férfi az arcára élvezett, végül veszteséges lett.

18 éven felülieknek! - Maria Geronazzo erotikus képei képgaléria

2009.10.05 13:30juj.hu

Máriát vidám indítás gyanánt a juj.hu riportere a hölgy leszörnyezéséről kérdezte, amelyet Mária teljes egészében Hajdú Péter hibájának érzett. Igaz, közben elvesztette a pert ezzel kapcsolatban - mindegy.

Kiderült: Geronazzo Mária új vállalkozást indít: munkaerőt fog közvetíteni Londonba, például orvosokat.

Kiderült azt is, hogy a félig saját maga által finanszírozott film, amelyben kilenc férfi az ő arcára élvezett, végül veszteséges lett.

Rendkívül homályosan válaszolt arra a kérdésre, hogy lefekszik-e még férfiakkal pénzért. Úgy gondolja, ez magánügy.

A videóban részletesen is kifejti gondolatait...

Egy csúnya nő volt Geronazzo legnagyobb vetélytársa!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.