"Úgy látszik, ez nem elég..."

Képek 18 éven felülieknek - Maria Geronazzo belátta: nem kelti fel a hölgyek érdeklődését

Nem bíznak benne Magyarországon az emberek, a papír fontosabb, mint a tapasztalat - vélekedik Maria Geronazzo, aki azt tervezi, Londonban nyitja meg újra erotikus iskoláját.

18 éven felülieknek! - Maria Geronazzo erotikus képei képgaléria

2009.07.15 09:40ma.hu

Mérsékelt sikert aratott a "nagyszájú nő"-ként emlegetett Maria Geronazzo hazánkban erotikus iskolájával - Nem tagadja, csalódott. Úgy véli, Magyarországon fontosabb a tapasztalatnál a papír, és nem bíznak meg benne az emberek.

Ő az élet iskolájában tanulta, amit a férfiakról tud, ez azonban a jelek szerint kevés ahhoz, hogy a hölgyek érdeklődését felkeltse - véli Mária. Londonban tervezi megnyitni újra iskoláját, úgy látja: ott nyitottabbak az emberek. Vannak már érdeklődők, de még nem találta meg a helyet, ahol berendezkedik. Geronazzo Mária a jövőben havi egy hetet tervez hazánkban tölteni - mondta el a Napi Ásznak.

A gigantikus méretű ajkaival is ismertté vált Geronazzo Mária tavaly debütált Kovi pornófilmjében. Bizonyította is állóképességét, hiszen kilenc férfi vágyait elégítette ki híressé vált szájával.

Az Olaszországból hazatelepült Mária tavaly arra tett ígéretet, hogy tanárként önbizalmat növel.

Csoportterápiát tartott erotikus iskolájában, melyeken élettapasztalataira és buja fantáziájára is hagyatkozott.

Elmondta, hogy tantervében szerepel a lélek frissítése, a különböző erotikus praktikák alkalmazása. Fontosnak tartotta, hogy tanítványai megtanuljanak kitárulkozni és pozitívan gondolkodni.

Mária nemrég szvingerklubot is nyitott, melyben háziasszonyként kalauzolta a vendégeket.

Mottója a mindent szabad, de semmi sem kötelező...Olyan párokat várt, akik szeretnék feldobni a szexuális életüket.

A sztár egyébként - aki nemrég azzal okozott meglepetést, hogy bejelentette, licitálni lehet a testére - már külföldön is ismert.

Korábban a Barack Obama-nak címzett, Happy Birthday, Mr. President című videoklipjét nézték meg sokan Amerikában.

Kapott azonban egy nem túl hízelgő helyezést is - a leginkább elrontott plasztikai műtétek listáján. A lista készítőinek bonyolultnak tűnt a neve, ezért csak a "Magyar Szörny"-ként emlegették...

Hihetetlen: egymilliót is megadnának Geronazzo Mária testéért!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.