"Mindig tudtam, érdeklem a férfiakat"

Képek 18 éven felülieknek - Kis Polski-t is ajánlottak Maria Geronazzo testéért

Igen sok férfi tesz neki ajánlatot, ezért az olaszos nevű Geronazzo Mária meghökkentő kampányt indított: felajánlja a testét annak, aki számára a legérdekesebb!

18 éven felülieknek! - Maria Geronazzo erotikus képei képgaléria

2009.06.03 07:55ma.hu

Licitálni lehet Maria Geronazzo testére - Mivel sokan tesznek neki ajánlatot és szeretnének eltölteni vele egy éjszakát, a méretes ajkakkal rendelkező hölgy egyedülálló kampányt indított. Felajánlja testét annak a férfinak, aki a legérdekesebb számára, vagy a legjobb ajánlatot teszi.

Az "aukció" neve Mit adsz a testemért cserébe?, s az eddigi jelentkezők ajánlottak már kéthetes brazíliai utazást, ékszereket, de Mont Blanc tollat és egy kis Polski-t is Máriáért, aki elégedetten nyugtázta: mindig is tudta, hogy érdekli a férfiakat, s azt is, hogy a magyar pasik nemcsak urak, de nagyvonalúak is - adta hírül a Blikk.

Nemcsak gigászi ajkaival, Kovi felfedezettjeként pornófilmjével is ismertté vált Maria Geronazzo. Kilenc fiúval volt együtt a felnőttfilmben, s nem tagadja, a munkálatok hihetetlenül megfeszített tempóban folytak.

Mária azonban nem tervez több pornófilmben szerepelni. Ha nagyon sejtelmes, erotikus alkotásra kérnék fel, akkor talán - de csakis egy férfival szerepelne, nem többel.

A telt ajkú hírességet a pornó után a sztriptíz világa is elkezdte foglalkoztatni.

Ezen felül másoknak is szívesen segít tanácsokkal. Korábban "szexiskolát" nyitott, klubszerű foglalkozásokat tartott tanárként.

Repertoárjában az önbizalom növelése, a lélek felfrissülése és különböző erotikus praktikák is szerepeltek, hölgyek és az urak számára egyaránt.

Legutóbb pedig swingerklub nyitásáról beszélt, ahol "mindent szabad, de semmi sem kötelező".

Mária elmondta: ő csak háziasszony lesz a bárban, az orgiában nem vesz részt. Várja azokat mindenesetre, akik szeretnék a klubban feldobni szexuális életüket, itt még a párcsere sem tabutéma.

Pert vesztett! Maria Geronazzo papíron "ronda és szörnyeteg"?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.