Terry: kiállították a szegénységi bizonyítványt!

Tóth Szabi: Geronazzo szája olyan, mint a disznó segge!

Botrányba fulladt Terry Black vacsorája a főzőshow-ban, mert a vendégek a finom menü helyett egymás piszkálásával foglalkoztak - Keleti Györgyit megríkatta Komár László, de Maria Geronazzo sem úszta meg sértések nélkül.

Csete-patéba torkolott Terry Black vacsorája képgaléria

2009.04.23 08:45ma.hu

A Hal a tortánban egy asztalhoz ült társaság nem a legjobb hangulatban fogyasztotta el a vacsorát. Mint arról már korábban is hallani lehetett, Komár László sértegette a lapok címoldalán "lányfuttatós botrányával" szereplő Keleti Györgyit.

Geronazzo Mária
pedig, aki csitítani próbálta felpaprikázott társait, Tóth Szabitól kapott beszólást. A Sugarloaf sztárja tönkrement lelki betegnek nevezte Máriát, aki szerinte "maga is tudja, milyen". Ezt megelőzően a 10! című műsorban fejtette ki, hogy olyan a szája, mint a disznó segge. Geronazzo teljesen felháborodott Komár és Tóth Szabi viselkedésén - adta hírül az Epizód magazin.

A Terry Black-nél zajlott vacsora egyébként jó hangulatban kezdődött, és a menüre sem lehetett panasz: a házigazda gyakorlott szakácsként vendégelte meg a többieket.

Terry nemrég elárulta, hogy Keleti Györgyi már a vendégeskedés elején azt kérte, ne beszéljenek a lapokban róla megjelent cikkekről.

Ennek ellenére azonban Komár László udvariatlanul megjegyzéseket tett neki, végül azt kérdezte: "most hívod az apádat, aki aztán lelő?"

Györgyit teljesen kiborította az énekes, sírva elrohant - alig lehetett rávenni, üljön vissza némi szünet után az asztalhoz. De a vita ekkor sem maradt abba.

Az egymás csipkedésének és sértegetéseknek végül a házigazda vetett véget, azzal, hogy megkérte a többieket: lehet távozni, ha nem tetszik valami. Tóth Szabi ezt meg is tette.

Terry Black kijelentette, az ő lakásában ne alázzanak meg senkit, főleg nem úgy, hogy az ordítozásnak szem-és fültanúja legyen a nyolcéves kisfia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.