Megint céltábla lett a "nagyszájú nő"

Bochkor beszólt: Ha Maria Geronazzo-val szexelsz, indokolt a bírság!

Gúnyt űztek a gigászi ajkairól elhíresült asszonyból - Maria Geronazzo azzal a témával kapcsolatban vált céltáblává, hogy egyes európai országokban mennyi a büntetési tétele a szabadban művelt szexnek.

Képek: Bochkor Gábor munka közben! képgaléria

2009.08.19 07:45ma.hu - Fotó: bumerang.hu

Boros Lajos és Bochkor Gábor arról folytatott eszmecserét a Sláger rádió reggeli műsorában, hogy egyes európai országokban mennyit kell fizetni, ha valakit szabadban szeretkezésen kapnak. Svédországban például átszámítva 175 ezertől akár 18 millió forintig is terjedhet a büntetés.

Boros és Bochkor arra a megállapításra jutott, hogy a 18 milliós bírság abban az esetben indokolt, ha Maria Geronazzo-val szexel valaki nyilvánosan, a legenyhébb büntetést pedig az érdemli, aki a szupermodell Gisele Bundchen-t veszi rá a természet lágy ölén egy kalandra. Maria Geronazzo véleménye egyelőre nem ismert, nem reagált a megkeresésre - adta hírül a Napi Ász.

A "nagyszájú nő" kapott már hideget-meleget, mióta feltűnt a hazai médiában.

A 10! című műsorban a Sugarloaf együttes tagja, Tóth Szabi kifejtette, hogy Mária szája olyan, "mint a disznó segge."

Később, Terry Black vacsoráján pedig a kamerák előtt Mária fejéhez vágta, hogy egy "tönkrement lelkibeteg", aki szerinte "maga is tudja, milyen".

Pár hónapja Geronazzo Mária különös aukciót hirdetett: saját testét árverezte az interneten, kíváncsi volt, mennyit ér meg a férfiaknak.

Nagyértékű ajánlatokat is kapott - így például egy külföldi utazást és egymillió forint értékű gyémántgyűrűt -, de akadt olyan, nem túl kedves licitáló, aki nemes egyszerűséggel egy rohadt narancsot kínált a sztár testéért...

A közelmúltban az a hír is elterjedt, hogy Amerikában is egyre ismertebb Maria Geronazzo - miután az interneten nagyon sokan megnézték Happy Birthday, Mr. President című klipjét, melyet Barack Obamának címzett, hírnevet szerzett magának.

Csakhogy egy nem túl hízelgő, a leginkább elrontott plasztikai műtétek listáján került be a top tízbe ő is.

Ráadásul, mivel a lista összeállítóinak a neve bonyolultnak tűnt, egyszerűen csak a "magyar szörny"ként emlegették...

Bochkor ötletével nagyzolt Sebestyén Balázs?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.