Pinky és Kelly teljesen beleélik magukat...

Videóval - Orgazmusig is eljut a színpadon a vendéglátós és a szakácsnő

Az Erotika kiállítás két szereplője, Pinky és Kelly elmondása szerint élő showműsorokat is csinál - Ezt közelebbről leszbishow-ként határozták meg. A kérdésre, hogy ők átélik-e színpadi játékukat, feltárták a valóságot: teljesen beleélik magukat a dologba.

2009.10.16 16:30juj.hu

A budapesti Erotika Kiállításon készített tényfeltáró interjút a juj.hu két lánnyal, Pinky-vel és Kelly-vel, akik elmondásuk szerint reklámoznak valamit, de élő showműsoraik is vannak.

Az utóbbit közelebbről leszbishow-ként határozták meg. A kérdésre, hogy ők átélik-e színpadi játékukat, feltárták a valóságot: teljesen beleélik magukat a dologba, kizárják a külvilágot.

A két lány közül az egyik egyébként vendéglátós, a másik pedig szakácsnő a hétköznapokban, ahogy fogalmaztak, ők is ugyanolyan normálisak, mint mások.

Talán abban az egyben különböznek, hogy nekik színpadon is szokott orgazmusuk lenni.

Részleteket a videóban tárnak fel!

18 éven felülieknek: Élő szex, leszbikus orgiák és borotvált szeméremdombok az Erotika kiállításon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.