Lejtett már otthon erotikus táncot

Forró! Kustánczi Lia eperrel és tejszínhabbal erotikázik

Meglepő módon a nemrég még klipet forgató és éneklésbe kezdő fekete hajú sztárocska, Kustánczi Lia ezúttal egy rúdtáncversenyen villantotta meg magát. Azt mondja, személyes jó barátja a rendezvény fővédnökének, Pirner Almának, aki maximális tiszteletet vívott ki nála.

Kustánczi Lia gyönyörű fotókon! képgaléria

2009.09.30 19:35ma.hu

Az újabban énekesnőként debütáló fekete szépség a videóban saját intim titkait is megosztja a nézőkkel, de tanácsot is ad az emberek szexuális életének fellendítésére.

A playmate-műsorvezető-énekes-modell nagyon sok előadását látta mostanában Pirner Almának, de azt már csak szemlesütve merték megkérdezni, hogy hol találkozott a textildobáló rúdtáncossal.

- „ Ő mutatta meg nagyon sokunknak, hogy a rúdtáncot nem kell az éjszakai élettel egy színvonalra hozni, mert iszonyatos munka van mögötte.” - mondta el a Tabu Tv riporterének Kustánczi Lia, aki saját intim titkairól is őszintén beszélt az internetes sztártévé riporterének.

- „ Természetesen én is lejtettem már otthon erotikus táncot. Szerintem minden nő életében eljön az a pillanat, hogy valami extrémet kell mutatni vagy meg kell lepni a párját.” - osztotta meg a Tabu Tv riporterével az újabban énekesnőként debütáló Lia, aki szexi fehérneműben és gyertyák közt villantotta meg szexi testét.

Kustánczi Lia szerint a párkapcsolat szexuális részét kortól függetlenül minden nő fel tudja dobni kellőképpen.

- „ Fehérneművel, egy wellness hétvégével, az odafigyelés jeleivel, hajszín változtatással vagy egyszerűen egy lágy zenével könnyedén fel lehet lendíteni az intim életet, én magam pedig eperrel és tejszínhabbal is szoktam próbálkozni.”- meséli a Tabu Tv-nek adott interjújában a művésznő, aki azt is elárulta, hogy szerinte az anyagiaknak semmi közök sincs a párkapcsolatok minőségéhez.

Liáról az is kiderült, hogy amióta a zenei vonalon próbál meg érvényesülni, rengeteg támadás érte, de ahogyan lemezlovassá avanzsált pályatársai, ő is igyekszik nem meghallani a mocskolódást, inkább arra koncentrál, hogy senki se tántoríthassa el a céljától.

- „ Eltökélt szándékom, hogy végleg felhagyok a modellkedéssel, és ezentúl a hangommal fogok maradandót alkotni. Ezért pedig meg is teszek mindent!”

Lia elmondta, a hitelesség számára rendkívül fontos, ezért folyamatosan jár énektanárhoz, hogy a hangképzést tökéletesen elsajátíthassa és emellett természetesen rengeteget gyakorol.

Hamarosan napvilágot lát majd tehetségének első bizonyítéka is, hiszen "Csak egy érintés" című dalához nemrég leforgatta pályafutása első videoklipjét.

- „ Ez egy érzelmes, pop-dance nóta, amit titokban készítettünk el, éppen a támadások miatt. Tizenkét órán át folytak a munkálatok, nagyon fárasztó volt, de remélem, elnyeri majd mindenki tetszését!”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.