Kiderítette telefonszámát, rendszámát is...

"Túl sokat tudott rólam" - Kustánczi Lia megrémült!

Kustánczi Lia élete az utóbbi időben nem éppen a kellemes momentumoktól gazda - Nem kívánt figyelmet kapott ráadásul egy túlfűtött rajongójától.

2009.06.05 06:45rtlbulvar.hu - Fotó: kustanczilia.hu

Kustánczi Lia élete az utóbbi időben nem éppen a kellemes momentumoktól gazdag.

Alig néhány hete kiskutyája, Roni egy valódi, filmekbe illő túszdrámába keveredett, nemrég pedig Liát hozta rémisztően kellemetlen helyzetbe egy rajongója.

A modell a Cool Live műsorában elmondta, mindig igyekszik jó kapcsolatot ápolni az őt kedvelőkkel, ezért minden levélre válaszol.

Így volt ez későbbi zaklatójával is, akiben először egy nyugodt, érdeklődő férfit látott, akkor még nem is gondolta, hogy az illető túllép majd minden határt.

- E- maileket küldött, amiben sokat kérdezett. Mesélt magáról is, elárulta, mivel foglalkozik, és hogy néz ki. Én pedig mindig válaszoltam neki.

Ám egy alkalommal Liának feltűnt, hogy a férfi túl sok részletet tud a hétköznapjairól.

- Pontosan tudta, hogy mikor és hol voltam, vagy hogy milyen ruhát viseltem. Ekkor már világos volt a számomra, hogy amikor csak teheti, követ, ráadásul az autóm rendszámát és a telefonszámomat is kiderítette. Elkezdett hívogatni.

A modell - bevallása szerint - nagyon megijedt, ezért egy barátja segítségét kérte az ügyben, aki egy kéretlen telefonhívás alkalmával, a maga lehengerlő stílusában - szóban ugyan - de helyrerázta a férfit.

Azóta, bár Lia kap néha levelet a fura rajongótól, a túlzott nyomulás megszűnt, így most már nyugodtan és boldogan élheti mindennapjait, ráadásul nem egyedül, hiszen a műsor végén elárulta, betoppant egy srác az életébe, akivel nagyon jól érzi magát.

- Megismertem valakit. Vele most nagyon jó, meglátjuk, mit hoz a jövő.

Olvassa el, milyen szörnyű élményen van túl Kustánczi Lia!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.