Élete legrémesebb pillanatait élte át a modell!

Dráma! Rendőrök hatoltak be Kustánczi Liáékhoz!

A csinos modell kellemetlen pillanatokat élhetett át, amikor barátja zsarolási ügye miatt őt is beidézték a rendőrségre. Ám előtte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommandósai szerelmét a földre teperték, és bilincsbe verve bevitték be.

Képekben a szexis és dögös Lia! képgaléria

2009.04.08 09:30ma.hu

A 2005-ös Az év playmate-je választás döntőse szerelme, H. Barna miatt került bajba. A párra egy Andrássy úti luxusvillában csaptak le a rendőrök. 

Kustánczi Liát
kínos helyzetben egy szál tangában kaptak el, ám nem kísérték be azonnal a rendőrségre, hanem két nappal később kellett bemennie vallomást tenni. – írja a Blikk.

Lia egy szál bugyiban fogadta a rendőröket!

A playmate pasiját 100 milliós zsarolással vádolják, állítólag a két sértetttől két autó árát követelte, összesen több mint 70 milliót. H. Barnának azonban nem ez volt az egyetlen rendőrségi ügye. 

Két éve kompromittáló videóval egy üzletembert zsarolt meg, 500 millió forintot követelve tőle. Akkor a Pólus Center parkolójában kapták el. Ezt az ügyet a bíróság tárgyalja, eddig H. Barna szabadlábon védekezhetett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.