Az írónő megteremté a Nőt

A vágy hatalmában- egy erotikus levelezést nyújt át!

Unti Ildikó mindenről tud írni. Társadalomkritikáival, verseivel, filozófiai értekezéseivel, bűnügyi regényeivel, élménybeszámolóival és holokauszt-elemzéseivel már megjelent, most a kétnyelvű A vágy hatalmában című művel egy erotikus levelezést nyújt át.

2009.09.17 20:15MTI

Unti Ildikó igazi polihisztor, írónő, filozófus, rendező és természetgyógyász.

Legújabb, A vágy hatalmában című írásában ötvözi a klasszikus szerelmi történetet a bohém testiséggel, a huszonegyedik századi indolenciával és nemtörődömséggel.

Amikor Helen Fielding tollából megjelent a Bridget Jones naplója, a világ szenzációként ünnepelte a modern női főhőst, aki egyszerre feminista és mégis konzervatív párkapcsolatra vágyik, igazi problémákkal küszködik, szereti, de ugyanakkor utálja is a férfiakat és természetesen karriert épít.

Unti Ildikó könyvében egy újabb női archetípus jelenik meg.

A Szerető.

Az írónő a mű középpontjába helyezi a moralitást, az etikát, a házasság szentségét, a szerelem elsöprő erejét és mindezek egyeztetését a mindennapi élettel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.