A színésznő nagy döntések előtt áll!

Hernádi Judit: Szorongás van bennem!

Nem igazán hálás, de annál izgalmasabb feladat tehetségek sorsáról dönteni. A Csillag születik új szériájában két színésznő, egy rendező és egy kritikus kapott helyet. A "zsűri-pillantás" már megvan.

2009.09.09 13:56ma.hu

A művésznő humorát ismerve, még a kritikáján sem fognak igazán megbántódni a versenyzők. Ahogy az előző műsorokban, most is négy zsűritag lesz „élet és halál ura” az RTL Klub tehetségkutató műsorában, a Csillag születikben. Hernádi Judit is köztük van.

A Jászai-díjas színművésznő, aki mögött már rengeteg színházi és filmszerep van, ráadásul a csatorna Heti Hetes című műsorának is állandó tagja bevallotta: vágyik is rá, de egyben fél is a feladattól.

- „Mindig is foglalkoztatott, hogy fiatal tehetségekkel foglalkozzak. Ugyan többször felkértek, hogy tanítsak, de ennek felelősségét sosem mertem vállalni. A zsűriben csak néhány indító szóra lesz szükségük a versenyzőknek. Hiszek a fiatalságban, hiszem, hogy nem új Koncz Zsuzsákra vagy új Gálvölgyi Jánosokra van szükség, nem a nagy elődöket kell újratermelni, hanem olyanokat kell találni, akik a mai kor hősei lehetnek. Bevallom, szorongás van bennem, hogy kellőképpen oda tudjak figyelni az igazi tehetségekre” – mondta a közkedvelt színésznő.- írja a Kiskegyed.

A modern Ki mit tud zsűrijében tökéletes lesz a nemek aránya, hiszen a Madách Színház igazgató-főrendezőjén, Szirtes Tamáson, és a kritikus Fáy Miklóson kívül Oroszlán Szonja is helyet kapott az ítészek között.

Új szerep lesz nekem a zsűrizés, amelyben még sosem próbáltam ki magam.

- „Remélem, meg fogom tudni osztani főiskolás tapasztalataimat a versenyzőkkel. Szerintem remek csapat lett a zsűri, jó dolog jó társaságban dolgozni” – mondta a fiatal színésznő.

A zsűri rövidesen meg is kezdi a munkát, és hamarosan a képernyőn is kiderül, hogy kikből válhat igazi csillag.

Hernádi Judit magába van zárva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.