Kézzel verte első szerelmét a színésznő

Meglepő titkok - Hernádi Judit 14 évesen már szexelt!

Maya tizennégy esztendős volt, amikor először szerelmeskedett, kézzel verte az első kedvesét, a gyermeke apja pedig az agyára ment - írja Verebes István, aki nem másról, mint Hernádi Juditról készített könyvet.

2009.05.15 10:10

Meghökkentő őszinteséggel ír Verebes István Mayáról, azaz Hernádi Juditról új könyvében.

A műben fény derül az 53 éves színésznő zaklatott kamaszkorára, magánéleti küzdelmeire és szakmai állomásaira is. Hernádi Judit elárulta, ő Maya, bárki bármit is szól ehhez - mondta a Blikknek a színésznő.

A lapnak nem tagadta, olyan fiatalon - 14 évesen - vesztette el a szüzességét, hogy szinte be sem meri vallani. De az agyával és a szívével döntötte le akkor, hogy hirtelen megérett a szexre.

A könyben az áll: tizenhét évesen férjhez ment, majd elvált, sőt, kitiltották az ország összes középiskolájából azzal, hogy a fiúk a tanulásnál jobban érdekelték.

A színésznő a Blikknek elmondta, szerint ez túlzás, őt inkább az élet érdekelte, a kettő nem ugyanaz. Ám az való igaz, hogy tanulni nem szeretett...

Verebes azt sem rejti véka alá, hogy Hernádi Judit többször megverte az első szerelmét. A sztár elárulta a Blikknek: ő a könyvben Géza, de nem ez az igazi neve. De igaz, voltak nagy verekedéseik. Szerinte azonban a fiú kiprovokálta az ilyen helyzeteket.

A népszerű színésznő sosem szeretett beszélni a magánéletéről. Most azonban mégsem zavarja, hogy megtudhatnak róla mindent, a könyv ugyanis Hernádi szerint más, mint az élet.

Vállal minden részletet - árulta el a Blikknek és hozzátette, maga is nagy izgalommal olvasta a történetet. Pár részletről azért tudja, nem akkor és nem úgy történt pontosan, de Verebes Istvánnak szíve-joga őt úgy látni, ahogy akarja.

A tükör nem mindig hízelgő és vannak olyan részek is a kötetben, melyeket többé nem akar újra elolvasni. Úgy gondolja, hogy Verebes szeretettel és kritikusan írt róla - adta hírül a Blikk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.