Színészek dalai jönnek CD-n!

Kulka János és Hernádi Judit is dalra fakadt!

A Színész dalok gyűjteményes album szól mindazoknak, akik szeretik a színházat; szeretik, ha emblematikus színészeink dalra fakadnak és szeretik a klasszikus, nagy múltú dalokat.

2009.03.06 15:30ma.hu
Hernádi Judit

Olyan slágerek kerültek a lemezre, amelyek korábban ilyen formában sehol nem jelentek meg hanghordozón. Igazi hiánypótló tehát ez a korong, hiszen a dalok egy része csak bakelitlemezen érhető el eredeti hangzásban.
 
A Színész Dalok gyűjteményes album szól mindazoknak, akik szeretik a színházat, és szeretik kiváló színészeink hangját dalban is, valamint a klasszikus, nagy múltú dalokat. 

Olyan slágereket szedtek egy csokorba, amelyek korábban ilyen formában sehol nem jelentek meg hanghordozón. Igazi hiánypótló tehát ez a korong, hiszen a dalok egy része csak bakelit lemezen érhető el eredeti hangzásban. N

éhány dal a kínálatból: Lövölde tér (Kern András), Sohase mondd (Hernádi Judit), Vigyázz rám (Koltai Róbert), Ne menj el (Kulka János), Nagy utazás (Malek Andrea). 

További előadók: Kaszás Attila, Gálvölgyi János, Bajor Imre, Bodrogi Gyula, Kamarás Iván, Für Anikó és még sokan mások.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.