Fényűző lagzin fogadott hűséget a műsorvezető

Bankszámlára érkeztek Tornóczky Anita ajándékai

Kimondta a boldogító igent a csinos műsorvezető - Tornóczky Anita Röjtökmuzsajon, egy kastélyszállóban ment férjhez, de a pompa mellett a jótékonyságról sem feledkezett meg.

2009.08.31 08:18ma.hu - Fotó: habostorta.hu

Júniusban Sebestyén Balázs és párja, Viki, most pedig Tornóczky Anita és kedvese, Béla fogadott egymásnak örök hűséget a Szidónia Kastélyszállóban Röjtökmuzsajon. Anita hatalmas fényűzés közepette házasodott, mindhárom ruháját Náray Tamás tervezte.

Arra kérte azonban a vendégeket, hogy ajándékaikat az erre a célra nyitott bankszámlára utalják, amit később jótékony célra fordítanak majd. A templomi esküvőn egy Metallica-dalra vonult be az ifjú pár, majd ökomenikus szertartás következett. Orgonált Varnus Xavér és a vőlegény édesapja is. Jelen volt Anita nevelőapja, Medgyessy Péter, Gianni, Hajdú Péter és Sarka Kata, Pesuth Rita és Horváth Gábor kajakos is. Az újdonsült házaspár Dél-Amerikába utazott nászútra - adta hírül a Napi Ász.

Tornóczky Anita házasságkötésének híre júliusban már nem volt titok. A sztár legjobb barátja Hajdú Péter, így az Esti frizbi műsorvezetője és párja, Sarka Kata esküvőjén Anita volt a vőlegény tanúja.

Ennek megfelelően a hírek szerint Tornóczky is Hajdút kérte fel tanújának a saját házasságkötésén.

Az esküvő előkészületei nagy titokban zajlottak - Anita nem cáfolta a lagzi hírét, de nem is igen nyilatkozott a témában.

A sajtóban azonban már korábban elterjedt, hogy egy kastályszálló lesz a boldogító igen kimondásának helyszíne, a lakodalomra pedig több mint száz ember hivatalos.

Tornóczky Anita a választottjáról sem szívesen beszélt a médiában. A hírek szerint több, mint egy éve alkot egy párt Bélával, de párját nem mutatta meg a lapokban.

Nem beszélt a kapcsolatukról sem, ennek oka nyilvánvalóan az, hogy kedvese civil, aki nem is szeretne szerepelni a sajtóban.


Testfestmény az ara lábán - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.