Csalódott a rendőr a Pa-dö-dő sztárjában

Lang Györgyi: Talán paraszt voltam...

Összekülönbözött egy rendőrnővel a Pa-dö-dő énekesnője a Ferihegyi repülőtéren - Lang Györgyi azért lett morcos, mert késésben volt, s úgy tűnik, nagy csalódást okozott a rendfenntartónak.

Így főzött Lang Györgyi a társainak! képgaléria

2009.08.19 10:10ma.hu

Egy utazása alkalmával járt Ferihegyen Lang Györgyi, amikor a parkolóban összeakasztotta bajuszát egy rendőrnővel. Az ugyanis elkérte autója papírjait, pedig Györgyi igencsak sietett volna. Ezt ki is nyilvánította. A rendőrnő azonban azt mondta, ne izguljanak, csak öt perc múlva kezdődik a csekkolás - de árulja el, hol a befizetett biztosítás igazolása?

A Pa-dö-dő sztárja blogjában kifejti: ő sem volt túl kedves a közeghez, sőt, talán paraszt is volt. Erre a rendőrő elmesélte, hogy az apja hozott neki gyerekkorában Pa-dö-dő autogrammot, és most nagyot csalódott - pedig csak a munkáját végzi. Györgyi pedig megjegyezte: a papának jó ízlése van, és "ő tuti nem lett volna ilyen sutyi velünk" - adta hírül a Napi Ász.

Lang Györgyi őszintén vallott internetes naplójában az esetről - Az énekesnő régóta ír blogot, ahol a napi eseményeket kommentálja.

Olykor kifakad másokkal kapcsolatban is. A télen például azzal keltett némi felháborodást a hazai sztárok körében, hogy bárki által megtekinthető naplóján keresztül "bunkózta le" néhányukat.

Mint emlékezetes, több ismert arccal együtt vett részt a Celeb vagyok, ments ki innen! című kalandjátékban.

Kifejtette például, hogy ennek során mennyire kiábrándult Bárdosi Sándorból. Gáspár Győzőből úgyszintén - úgy ítélte meg, hogy egyikük sem tudja, hogyan illik viselkedni egy 62 éves emberrel. Utóbbit Benkő Dániellel kapcsolatban említette.

Megkapta azonban a magáét Sebestyén Balázs és Vadon Jani is. Szerinte ok nélkül röhögtek a dzsungel-beli feladatokon.

Később kitért arra, hogy vajon a televíziós műsoron keresztül barátnőt kereső Paris Hilton-t mikor követi eme ötlet terén a hazai celeblányok valamelyike. Úgy vélte, hogy Pflum Orsi vagy Debreczeni Zita is tehetne ugyanígy.

Lang Györgyi nem takargatta véleményét az Eurovíziós dalfesztivállal kapcsolatban sem.

Internetes naplójában kiborult azon, hogy egymás után két énekes lépett vissza a versenytől, amikor hazai jelentkezőt kellett nevezni a dalversenyre...

Lang Györgyi nem kertelt! Olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.