Olcsón vette a ruháit, de ma már szponzora van

Pély Barna: Turkálóból turkáltunk ruhákat!

A United együttes fenegyereke, Pély Barna az internetes sztártévének mesélt arról, hogy régen, kezdő korában turkálókba jártak az együttes tagjaival, de azt mondja, hogy ez ma már nem működhetne.

2009.08.18 13:50ma.hu

Sokkal inkább hajlanak már arra a művészek, hogy bizonyos cégek öltöztessék őket, hiszen így mindenki jól jár: a zenész a szívét, a cég pedig a termékét adja.

Pély Barna eddig nem volt túl jó viszonyban a divattal, de a kedvese, Galambos Dorina mostanában kikupálja öltözködésileg.

- „Még mindig kell azért dolgozni az ügyön, mert úgy érzem, hogy megálltam ezen a hosszú úton. Ez olyan, mint a gyakorlás a zenében, ahol az ember az élete végéig tanul.” - meséli a Tabu Tv riporterének Barna, aki azt is elárulta, hogy teljesen hagyja magát alakítani divatügyileg.

- „Amikor elkezdtem zenélni, akkor nagyon sokszor a turkálóból turkáltunk ruhákat, de hát ezt nem lehet a végsőkig vinni, tehát előbb-utóbb rájössz arról, hogy mégsem olyan frankó ez így, és helyette oda kell figyelni, körül kell nézni, legyen meg az ár-érték arány, meg tetsszen is.”
- mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Pély Barna, aki azt is elárulta, hogy a hírességek öltöztetésében is igen nagy üzlet van manapság.

A zenész szerint, ha a zenészek szerencsések, és kifognak egy jó lehetőséget, akkor egész jó ruhaszponzoraik lehetnek.

- „Mindenki azt adja, amije van. Mi a szívünket tudjuk adni, Ők pedig a terméküket.”- fejezte be mondandóját a Tabu Tv videójában ezzel a hangzatos hasonlattal a United együttes frontembere, Pély Barna.

Pély Barna keresi az igazit?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.