Sehogy sem állok a szerelemmel!

Kovácsovics Fruzsinak hiányzik a szex!

A fiatal énekesnő a Tabu Tv-nek adott interjújában beszélt arról, hogy a zenetévé műsorvezetőjével való szakítása óta jelenleg szerelem nélküli az élete, de arról már csak sejtelmesen nyilatkozott, hogy a szex hiányzik-e neki mostanában.

2009.08.13 15:45ma.hu

Kovácsovics Fruzsi a Coca Cola Strandparty tiszafüredi állomásán sárkányhajózott zenésztársaival, akik kitúrták őt a dob mögül, de helyette evezhetett, és még magánéletéről is mesélhetett bőven, szóval nem szipogtunk annyira a dolog miatt.

A sztárcsapat egy majd' húsz perces evezés után ki is fáradt, és máris a part felé vette az irányt.

- „ Épp a turnébuszban aludtam, amikor a Lovegunosok rám rontottak, hogy gyere-gyere, megyünk sárkányhajózni. Csak letámolyogtam, nem is tudtam, hogy miről van szó, majd beültem, és közölték, hogy lehet, hogy beborulunk, de végül nem, úgyhogy nagyon jó volt.”- meséli a Tabu Tv riporterének Kovácsovics Fruzsina, akit a sárkányhajózás alatt testvére ötször ütött vállon az evezővel.

A kiscsillag persze nem csak az evezésről számolt be, hanem magánéletéről is elárult egy újabb, jókora adag tudnivalót.

- „Jelenleg sehogy sem állok a szerelemmel, szerelem nélküli az életem. Bennel tartom még a kapcsolatot, szoktunk beszélni néha, de már semmi közeli nincs köztünk.” - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Kovácsovics Fruzsi, aki arra a kérdésre már nem volt hajlandó válaszolni, hogy csak a szerelem, vagy a szex is hiányzik az életéből.

Kovácsovics Fruzsi már szülni akar, de kinek?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.