Az énekesnő kedvesének bőrébe bújt a villalakó!

Mi történt? Kovácsovics Fruzsi kamerák csókolózott Leóval!

Egy izgalmas szerepjáték közben az énekesnő megfeledkezett magáról, ugyanis a Cool Live műsorában valódi szerepjátékot játszottak és Leo színészi képességeit is megcsillogtatva Kovácsovics Fruzsi kedvesének bőrébe bújt néhány perc erejéig. Aztán egy csók is elcsattant!

Kovácsovics Fruzsi klipforgatás közben! képgaléria

2009.03.11 07:30rtlbulvar.hu

Az énekesnő így már könnyedén bemutathatta a nézőknek azokat az intim pillanatokat, amiket eddig nem tudott szemléltetni. Rögtön kiderült, hogyan alszik a párocska sőt, az ébredés utáni pillanatokat is felelevenítették, beleértve a kávézást és a reggeli készítést is.
 
Leo játéka olyannyira meggyőző volt, hogy Fruzsi lányos zavarában csókkal illette a Cool Tv műsorvezetőjét, akinek ezután vörös rúzsnyom ékesítette az arcát!

Fruzsina éneklés kzben!

A meghitt pillanatok után Leo az utóbbi idők történéseiről faggatta Fruzsit, aki először is azt a napokban felbukkant hírt szerette volna kommentálni, miszerint anyai örömök elé szeretne nézni a közeljövőben. 

- " Persze, hogy szeretnénk gyermeket, de nem most, és természetesen esküvő sem lesz belátható időn belül." - szögezte le a Csillag születik sztárja, majd hozzátette, nem szereti a meggondolatlan és hirtelen döntéseket, főleg nem ilyen komoly témákat illetően.
 
Meggyőződése ugyanis, hogy egy kapcsolatban az érzelmek mellett az ész is fontos szerepet játszik, így egyelőre nem helyezik ennyire komoly alapokra szerelmüket

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.