Az énekesnőt nem vonzza a strand

Kovácsovics Fruzsi: Ezért tartanak engem defektesnek!

Kovácsovics Fruzsina néhány szóban elárulta, hogy miért tartják defektesnek - Nem kell félniük a rajongóknak, ez a tulajdonsága nem akadályozza az énekesnői karrierjében.

2009.07.22 16:00Tabu tv

Kovácsovics Fruzsina néhány szóban elárulta a Tabu Tv-nek, hogy miért tartják őt defektesnek.

„Én nem vagyok egy nagy strandolós” - jelentette ki Kovácsovics Fruzsina a Coca-Cola strandpartyn - „Nem tudom miért, de nem vonz – azt mondják, hogy defektes is vagyok emiatt.”

S bár édesapja nem engedte el gyerekkorában anélkül otthonról, hogy úszni, vezetni és biciklizni ne tudjon a fiatal énekesnő, ez a fajta nyári tevékenység mégsem hozza lázba.

A hirtelen jött zord idő ellenére is nagy lelkesedéssel adott koncertet a Coca-Cola színpadán. Az öltözékén ugyan változtatott, a kis szoknyát hosszú nadrágra cserélte, viszont az előadást maradéktalanul megtartotta.

Megnyugtatásul elárulta, hogy még csak eszébe sem jutna lemondani egy fellépését sem az időjárás miatt.

S hogy, akik nem tudtak elmenni a koncertre azok se bánkódjanak, a nyár további részében is járni fogja az országot zenekarával.

Legújabb lemezével kapcsolatos kérdésre nagy izgalommal felelte, hogy szeptemberre várható, és már nagy erőkkel készítik.

Magányosan tölti a napjait a csinos Kovácsovics Fruzsi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.