Lesz, ami lesz, most boldog!

Király Viktort szégyenlőssé teszi a szerelem!

Noha a Megasztár idején még sziklaszilárdan tartotta magát elhatározásához, hogy megőrzi hatéves kapcsolatát, Király Viktor immár új kedvese oldalán mutatkozik...

2009.07.28 08:28ma.hu

Nem szívesen mutatja meg új barátnőjét a nyilvánosságnak, de néhány szót azért szól róla, és természetesen már együtt is mutatkozik vele. Király Viktor nemrég lezárta hatéves kapcsolatát, ám nem sokáig maradt szingli.

Új párja egy csinos, szőkésbarna modell, Laura, akivel a Megasztár győztese remekül érzi magát. Viktor elárulta: szégyenlős, ha a szerelemről kell beszélnie.

Jól érzik magukat együtt, de még fiatal ez a kapcsolat. Nemrég Bécsben jártak egy romantikus városnézésre. Az énekes a spontán dolgok híve, nem akar előre tervezni. Úgy érzi, most nagyon jó ez így - adta hírül a Kiskegyed.

A Megasztár nyertese még az iskolában ismerkedett meg korábbi barátnőjével, Szilvivel.

Kapcsolatuk töretlennek látszott az énekes gyorsan jött sikere után is, annak ellenére, hogy a rajongó lányok üzenetek százaival bombázták a fiatal sztárt, fellépésein pedig egyenesen kitört az őrület.

Amikor egy alkalommal egy régi ismerőse kiadta a telefonszámát, nem kis bosszúságot okozott neki, hogy a rajongók éjjel-nappal hívogatták.

Viktor elmondta, szívesen beszélget velük, de sajnos annyi ideje nincs, hogy ezt folyamatosan tegye...

Kedvese a hírek szerint nem volt féltékeny Viktorra - kapcsolatuk tartósabb volt annál, hogy az ilyesmi kikezdje.

Csakhogy a hat év alatt, bármennyire is szerették egymást, kihűltek az érzelmeik.

Viktor a Kapcsolat koncerten, ahol Simply Red előtt lépett fel, árulta el, hogy sajnos le kellett zárniuk ezt a hosszú kapcsolatot a párjával.

Elmondása szerint ráébredtek arra: kár azon gondolkodni, ki volt a hibás.  Így alakult és ebbe bele kell törődni. Szilvivel sikerült megtalálniuk a legjobb megoldást, ennek köszönhetően még barátként tudtak elválni.

Viktor elmondta: gyakran beszélgetnek volt kedvesével, s úgy érzi, Szilvi is örül annak, ha jól mennek a dolgai.

Király Viktor csak magyarul énekel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.