"Hentes akarok lenni!"

Anyja megdöbbent Utasi Árpi döntésén!

A Csillag születik sztárja mostanában kéthetente változtatta véleményét arról, melyik szakma érdekli legjobban - A kis mesemondó legutóbbi ötlete az édesanyját is meghökkentette...

Utasi Árpi, a kis mesemondó - A színpadon és Szabó Gyulával képgaléria

2009.06.24 08:25ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Utasi Árpi hentes akar lenni - mamája azt hitte, ez is csak egy kósza ötlet, hiszen az utóbbi időben fia kéthetente változtatta, milyen szakmát tanulna. Kikérte mások véleményét, s ha azt mondták, erre most nincs kereslet, keresett másik foglalkozást.

Egy nap azonban anyja elé állt és kibökte: a hentes szakma érdekli legjobban. Saját üzlete lenne, ott vágná a jószágokat. Árpi édesanyja elárulta, náluk drága a hús, 2-3 havonta disznót vágnak, azt osztja be a családnak. A kis mesemondótól sosem állt távol a disznóvágás, mindig érdekelte a dolgok menete és segített, ráadásul keresztapja is hentes - adta hírül az Epizód magazin.

Utasi Árpi tizenkét évesen, a Csillag születik című tehetségkutató műsorban tűnt fel. A kisfiú a vajdasági Csantavérről érkezett, és elbűvölte meséivel a közönséget.

A dobogó első fokára állhatott, így nyereménye hosszú ideig biztosította nemcsak a saját, de édesanyja és testvérei megélhetését is.

A tizenéves fiú új otthont vásárolt a családnak, és ugyanúgy keményen dolgozott, segített a ház körüli teendőkben, mint korábban.

Árpit az utóbbi időben élénken foglalkoztatta a pályaválasztás, hiszen a nyolcadik osztályt fejezi be.

Nem hanyagolná el karrierjét, hiszen elsősorban a színészet érdekli és miután megnyerte a tehetségkutatót, az azt követő fellépések, szereplések megadták a lehetőséget álma megvalósítására.

Édesanyja azonban szerezné, ha előbb egy szakmát is kitanulna a fia. Közben aggódik, nehogy elkallódjon tehetséges gyermeke.

Örül, amíg Árpi a közelében van, és tudja, merre jár, kikkel barátkozik. Ha a nagyvilágba kikerül, anyja fél, hogy akár még az alkohol rabjává is válhat.

Korábban számítógépes szakember szeretett volna lenni a kis mesemondó, az édesanyja ebben a döntésében is támogatta.

Nem akar kiöregedni Utasi Árpi - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.