"Nem akarom, hogy ő is igyon"

Utasi Árpi anyja fél: fia alkoholista lesz

Mióta győztesen került ki a Csillag születik tehetségkutatóból, Utasi Árpi színész karrierről álmodik - Édesanyja azonban szeretné, ha előbb szakmát tanulna, és nagyon félti a fiát valami mástól.

2009.03.18 09:10

Megvan minden esélye Utasi Árpinak, hogy színész legyen, hiszen a tehetségkutatót követő fellépések, szereplések megadták erre a lehetőséget.

Árpi hamarosan középiskolát kell, hogy válasszon, de édesanyja azt szeretné, ha előbb valami szakmát tanulna és később a színészetet. Közben aggódik, nehogy elkallódjon tehetséges gyermeke - adta hírül az Epizód magazin.

A mama a lapnak elmondta: nem szeretné, ha fia túl messze költözne tőlük, itthon ugyanis mindig nyugodt, mert tudja, merre jár Árpi, kikkel barátkozik. Ha kikerül a nagyvilágba, és rossz társaságba keveredik, édesanyja attól tart: 15 éves gyermeke is az alkohol rabjává válhat.

Árpi édesapja sem vetette meg az italt, és állítólag nem is bánt kesztyűs kézzel a családdal. A fiút azonban teljesen elkeserítette, mit írnak apjáról az újságok, de az egész család nehezen dolgozza fel, ha rajtuk csámcsognak - árulta el a Epizódnak a mama.

A lapnak Utasi Árpi édesanyja elmondta, a férje szerette az italt, de nem ölt meg senkit, mint ahogyan azt a lapok írták. Már nincsenek egyébként együtt, és mindenkinek jobb így. Árpi haragszik apjára az alkohol miatt.

Édesanyja szerint a 15 éves fiú is belátta, jobb, ha előbb kitanul egy szakmát, de a mesemondást továbbra is folytatja.

A mamát elkeserítik azok a hírek, miszerint Árpi kilenc tárgyból megbukott - hiszen ebből egy szó sem igaz. De mint mondta, lassan hozzászoknak a gyűlölködéshez. Sajnálja viszont, hogy vannak, akik elhiszik az igaztalan híreket - mondta el az Epizód magazinnak.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.