"Volt, hogy kaptam szerelmes levelet"

Utasi Árpi nem akar kiöregedni - A csajok várhatnak

Utasi Árpiról, a Csillag születik győzteséről egy ideje igen keveset hallani - A mesemondó legényke - aki jelenleg a nyolcadik osztály végét tapossa - elmesélte, mi van vele mostanság.

2009.05.18 06:45rtlbulvar.hu

A Csillag születik győztese nem akar túl hamar kiöregedni.

- Még fogalmam sincs, mihez kezdek nyolcadik után, nálunk csak iskola után vannak a felvételik. Lehet, hogy elmegyek színésznek, de az is elképzelhető, hogy valami szakmát tanulok. Nagyon szeretek például szerelni, ha elromlik a számítógépem, azt is mindig én javítom meg. A család lehet, hogy jobban örülne, ha valami "civil" szakmát választnék, mert akkor itthon lennék velük. De anya rám bízza a döntést.

Utasi Árpi
és családja a Csillag születik után egy takaros kis házba költözött.

- A nyereményautó árából vettük, a többi pénz még megvan, kijövünk belőle. Otthon, a ház körül sokat segítek, most is meszeltünk édesanyámmal.


A fiú azt mondja, nagyon boldog, hogy jelentkezett a tehetségkutatóba, azóta megváltozott az élete.

- Több a fellépésem, jobban elismernek, mint előadót. Ha nem jelentkeztem volna, akkor ezt a házat sem vehettük volna meg. Megjelent egy lemezem is, amit gyakran hallgatok.


És persze, a hirtelen népszerűvé vált Árpit időnként a lányok is megtalálják.

- Volt rá példa, hogy szerelmes levelet kaptam. De csajozni csak nyolcadik után fogok. Akkor majd megyek diszkóba is, ahogy kell. De ha túl korán elkezdeném, akkor hamar kiöregednék...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.