Nem tanul a kis mesemondó?

Utasi Árpi hallgat a nőügyekről!

Ünnepi ebédre várja Fábry Sándort kis felfedezettje - Utasi Árpit és családját eddig nem tudta meglátogatni az elfoglalt showman. A kis mesemondó kezd helyrejönni anyagilag, ismét egyre több felkérést kap, de nem nagyon tanul...

2009.03.03 08:35ma.hu

Ismét egyre több helyre hívják szerepelni a kis vajdasági mesemondót - Utasi Árpinak 50 ezer forintot ér egy-egy mese, ennyit kap egy fellépésért és a megrendelő állja az útiköltséget is.

Árpi édesanyjának most sincs munkája, de kezd helyrejönni anyagilag a család. A mama fia tanulmányaira nem büszke, mert a kis mesemondó alig közepes tanuló. Édesanyja informatikusnak szánja, de szerinte nem a tanulás köti le fia figyelmét. Pedig jövőre középiskolát kell választania. Lehet, hogy barátnője van, de neki erről nem beszél - árulta el a Napi Ásznak a mama.

A család lassan már kezdett aggódni anyagi helyzetük miatt, hiszen bár Árpi a Csillag születik tehetségkutató nyerteseként szép összeget vihetett haza, a nyereményautót eladták, s régi házuk helyett egy jó állapotú otthont vásároltak maguknak Csantavéren.

A tehetségkutató után közvetelenül dőltek a felkérések, de egy idő elteltével egyre kevesebb volt belőlük. Ráadásul Árpit elküldték a Veszprémi Petőfi Színházból, ahol az Indul a bakterház című darabból kellett kiszállnia.

Árpi elkészítette első mesekönyvét Kedvenc Meséim címmel, lemeze pedig be is aranyozódott. A kis mesemondó magántanulóként zárta a hetedik évet az iskolában.

Lassan középiskolába léphet, nagy vágya, hogy színész lehessen. A család szívesen átköltözne Magyarországra, ám az őket havonta már csak egyszer látogató édesapa engedélyére is szüksége lenne a gyerekek útleveléhez, és ezt ő nem adta meg.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.