A törött fülével hódít!

Bárdosi Sanyit egy úristen után már fogdossák!

Nemrég napvilágot látott a hír, hogy a birkózó és kedvese útjai elváltak - Bárdos Sándor őszintén mesél szakításáról a mai Esti Frizbiben. Sanyi azt is elárulja, melyik a legszexisebb testrésze!

2009.05.24 16:30ma.hu

Kiégett valami a kapcsolatában - vélekedik Bárdosi Sándor, aki bár maga kezdeményezte, hogy szakítsanak a párjával, ebben a hölgy is egyetértett. A birkózó elárulta: szexepile a füle!

Szerinte a lányoknak bejön a törött fül. Először csak mondogatják: úristen! De utána megfogdossák. Sándor egyébként nemigen jár bulizni, kerüli a tömeget. Szívesebben jár-kel a haverokkal, de az éjszakázást nem kedveli, este 9 körül már inkább pihen - adta hírül a Napi Ász.

Bárdos Sanyi a közelmúltban a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőjeként is feltűnt a képernyőn, s akkoriban még expárja, Orsi is gyakran volt látható a televízióban.

Sándor nem tagadta, a nomád körülmények között arra is rájött, nagyon fontos számára a kedvese.

Úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van közöttük. Idővel azonban be kellett vallaniuk maguknak, hogy valahogy mégsem illenek össze.

Sanyi nemrég úgy fogalmazott: valószínűleg nem egymásnak lettek teremtve.

Elárulta, már érzelmileg sem kötődtek igazán egymáshoz, amikor leültek beszélgetni és kimondták a szakítást - így egy kicsit könnyebb volt az elválás...

Azt semmiképpen sem akarták megvárni, hogy a helyzet elmérgesedjen közöttük.

Bárdosi Sándor elmondása szerint megkönnyebbült, mivel egy ideje már egyfajta megkeseredettséget érzett. Volt barátnőjével egyébként nem haraggal váltak el és most is találkoznak olykor.

Sanyi mostanság a munkát helyezi előtérbe, de nem jár csukott szemmel, ha feltűnik egy kedves, csinos lány, örömmel barátkozik.

Elárulta: nincs nőideálja, szerinte minden hölgyben más tulajdonságok értékesek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.