Meggyalázta Pataky Bea versét!

Kicsúszott a lába alól a talaj? Bárdosi Sanyi tombolt a stúdióban!

Meggyalázta Pataky Bea versét, randira hívta Keleti Andit, majd Müller Atit kapta a nyakába. A Cool délutáni műsorában Bárdosi Sándor volt a legaktívabb minden tekintetben. Borsot tört a vendégek orra alá, csokit dobált, udvarolt sőt, még kötözködni is volt ideje.

2009.03.14 11:30rtlbulvar.hu

Az MMA magyar ásza rengeteg arcát megmutatta a nézőknek. Először bebizonyította, hogy zenészként is megállná a helyét, később pedig irodalmi oldaláról is bemutatkozott: mindkét tevékenységének Pataky Bea verse látta a kárát: először a rap műfajába ültette át Sanyi a szívszorító rímeket, majd a maga különös formájában, romantikus hangvételben, lírai előadásmódban is hallhattuk ex-rockerfeleség művét.

- Így gyalázzuk a költészetet! - jegyezte meg Bea, aki egyébként immáron fél éve ír novellákat és verseket, és bevallása szerint a jövőben is folytatja a szívéhez ily közel kerülő hobbit.

Sanyi ámokfutása azonban itt még nem ért véget. Keleti Andit egy virágcsokorral és egy doboz csokival felszerelkezve randira hívta, a nemleges válasz után viszont repültek az édességek: Horváth Éva legnagyobb örömére.

Végül, elkövette azt a hibát, hogy belekötött Müller Ati testőrtudásába is: ezt műsorvezető már nem tűrhette szó nélkül. Felkapta egykori bajtársát és megmutatta neki, milyen is az, amikor az ember lába alól igazán kicsúszik a talaj…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.