Az énekest rendszeresen kenik

Balázs Klári 27 éve pakolgatja Kordát

A csinos táncdalénekesnő odafigyel a férjére - Balázs Klári már huszonhét éve kenegeti Korda Györgyöt, s mivel ez a szakmájába vág, kellő szakértelemmel...

2009.05.08 08:00ma.hu

Balázs Klári tudja, hogy lesz a legtökéletesebb a saját és a férje bőre - Az énekesnő eredeti szakmája kozmetikus. A plasztikai beavatkozásokat kifejezetten ellenzi, balesetek esetében tudja elfogadni. Szerinte a természetes öregség vonzó. Úgy véli, mivel rendszeresen közönség előtt szerepelnek, igényesnek kell lenniük.

Rendszeresen lekezeli saját és a férje, Korda György arcát is, kenőcsökkel és pakolásokkal. Balázs Klári szerint a párja bőre kifejezetten szerencsés típus, még a ráncai sem jelentkeztek. Közös edzéseket is tartanak, otthonukban a kondigépeken. Hamarosan 27. házassági évfordulójukat ülik, terveik szerint itthon ünnepelnek - adta hírül a Star magazin.

Balázs Klári évek óta odafigyel a külsejére - De azt elárulta, nem akar mindenáron szép lenni.

Szívesen foglalkozik a szépítkezéssel kapcsolatos témákkal, ugyanakkor azt vallja: tökéletes nő és tökéletes férfi nem létezik.

Balázs Klárit többször érte kritika, miszerint fiatalos külsejét sebészkésnek köszönheti. Ő azonban azt mondja, bátran vállalná, ha így lenne, de ez nem igaz.

Számára elegendő annyi, hogy jó krémeket használ, óvja magát a stressztől és sok folyadékot iszik. Egyébként valószínűleg jó géneket is örökölt.

Balázs Klári büszke arra, hogy életmódot váltott, s azóta jobban érzi magát a bőrében. A természetesség híve, az egészséges életre és étrendre áttérni nála azt jelenti, hogy fogyasztja is magát.

Ha szeretne megszabadulni egy kis súlyfeleslegtől, egy különleges turmixot is fogyaszt, amely gyümölcsökből, búzakorpából és lenmagból áll. A szervezete könnyen hozzászokott a reformételekhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.