Bejárták a Notting Hill forgatási helyszíneit!

A Kamélon rendezője, Goda Krisztina visszatért Londonba!

Goda Krisztina filmrendező visszatért Londonba, ahol filmes tanulmányait végezte, hogy alkotótársával, Divinyi Rékával eltöltsenek egy felejthetetlen hétvégét. A brit fővárosban a két barátnő többek között bejárta a nagysikerű Notting Hill forgatási helyszíneit, és megnéztek két remek darabot.

2009.03.19 14:30ma.hu

A két barátnő megnézte a Billy Elliot című musicel-t a Victoria Palace Színházban, valamint a 39 lépcső című bűnügyi komédiát, amely Alfred Hitchcock filmjének színpadi adaptációja. 

Nagy-Britannia kulturális választéka szinte végtelen, így nem csoda, hogy Goda Krisztina, a Csak szex és más semmi, a Szabadság, szerelem, és a Kaméleon című filmek rendezője örömmel tér vissza újra meg újra Londonba, ahol korábban több évig élt, hiszen a National Film and Television School-ban végezte tanulmányait. 

Barátnőjével Divinyi Rékával, aki az említett filmek forgatókönyírója, nekivágtak a brit fővárosnak, hogy egy kellemes tavaszi hétvégét eltöltsenek sok izgalmas programmal tarkítva. Bár Londont 3 nap alatt képtelenség bejárni, Goda Krisztáék mégis gazdag programot állítottak össze maguknak a hosszú hétvégére. Elsőként a London Eye-ról csodálták meg a város különböző nevezetességeit, majd ellátogattak a Tate Modern-be, később pedig a nyüzsgő Notting Hill-t is felfedezték.
 
A lányok esténként sem unatkoztak, első nap a lenyűgöző Billy Elliot musicel élményével lettek gazdagabbak, másnap pedig egy izgalmas bűnügyi komédián, a 39 lépcső című színdarabon szórakoztak. 

- „Azért választottam a Billy Elliot előadást, mert szerettem a filmet, gondoltam a musical-lel sem lőhetek nagyon mellé, de azt nem sejtettem, hogy életem egyik legnagyobb színházi élményében lesz részem. Az első jelenet után eltátottam a számat, aztán rájöttem, hogy tulajdonképpen nem is nagyon érdemes becsukni a végéig. Amit láttunk az a rendezés, a színpadtechnika, a koreográfia, és természetesen a színészet magasiskolája.“-mesélte élményét Divinyi Réka.

Ha Goda Krisztináék programjait olvasva bárki kedvet kapott, hogy eltöltsön barátnőivel egy igazi csajos hétvégét Nagy-Britanniában, nem kell mást tennie, csak regisztrálni a http://comeongirls.visitbritain.hu oldalon a játék főnyereményéért, egy négy fős londoni utazásért. 

A nyertesek három fantasztikus napot tölthetnek majd el a brit fővárosban, megnézhetnek egy musicalt a West End-en (Dirty Dancing), felülhetnek a London Eye óriáskerékre, részt vehetnek egy fantasztikus buszos városnézésen, vendégül látja őket a Westfield bevásárlóközpont és még sok más izgalmas program várja Őket. A VisitBritain arra gondolt, hogy készít egy külön weboldalt, ahol részletesen bemutatja, mit kínál Nagy-Britannia a lányoknak. 

Egy olyan weboldalt, ahol a látogató megtalál mindent a nagy-britanniai vásárlási lehetőségekről, színházakról, gasztronómiáról, kiállításokról, divatról és más érdekességekről. Hogy még izgalmasabb legyen a dolog, az oldalon személyre szabott tippeket is kaphat az olvasó arról, hová lenne érdemes ellátogatnia Nagy-Britanniában. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.