Szélhámosfilm! "Az vagyok, akinek látni akarsz"

December 4-től a mozikban: Kaméleon!

Farkas Gábor foglalkozását tekintve szélhámos. Magányos, csúnyácska nőket hálóz be, szerelmet ígér, majd megcsapolja a bankszámlájukat. De egy nap, elege lesz a piti ügyekből, igazi kihívásra vágyik.

2008.11.18 14:30ma.hu

Így találkozik Hannával, a gazdag és szép balerinával, aki egy sérülés után próbál visszatérni a színpadra. Gábornak minden trükköt be kell vetnie, hogy a lány komolyan vegye, szerez magának luxuslakást, sportautót, orvosi diplomát, sőt egy egész kórházat is, ha kell. 

De a hazugságok bonyolult hálójába ő maga is belegabalyodik, és végül már azt sem tudja biztosan, valóban csak a pénz-e a cél.
 
Szereplők: Nagy Ervin, Hámori Gabriella, Trill Zsolt, Csányi Sándor, Kulka János, László Zsolt

Rendező: Goda Krisztina 
Producerek: Kálomista Gábor, Mécs Mónika, Mesterházy Ernő Forgatókönyv: Divinyi Réka 
Fényképezte: Babos Tamás és Gulyás Buda
 Zeneszerző: Madarász Gábor 
Vágó: Kovács Zoltán 

Gyártó: Megafilm és M&M Film 
Forgalmazza: Hungaricom

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.