Azt akarja, vegyék el Down-kóros fia szüzességét!

Durva! Egy anya pénz ad annak, aki hajlandó szexelni a fiával!

Pénzt kínál annak a nőnek egy brit édesanya, aki hajlandó elvenni Down-kóros fia szüzességét. Lucy Baxter korábban fogadta örökbe a fiút, aki most 21 éves. A nő nem csak Ottót, hanem még két másik fiút nevel, akik szintén ebben a kórban szenvednek.

2009.03.17 17:50ma.hu

Az örökbefogadó nő már nő évek óta küzd a Down-kórosok egyenlő jogaiért, és úgy gondolja, hogy ebbe a szex is beletartozik. 

- „Szeretném, ha mindegyik fiam megtalálná a szerelmet és élvezné a szexet. Azzal sem lenne problémám, ha bordélyházba mennének. Miért kellene ezeknek az embereknek elszigetelve élniük, amikor ugyanolyan érzéseik és vágyaik vannak, mint mindenki másnak?” –mondta el a Mirror című lapnak. 

A lelkes asszony, Lucy egy honlapot is készített, hogy nőt találjon a fiainak, de fizetni is hajlandó annak, aki lefekszik velük. 

Reméli, hogy a hirdetésre minél többen jelentkeznek, hogy 21 éves fia végre megtalálja a boldogságot. – írja a Blikk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.