A sztár adásban mutatta be a kedvesét

Mary Zsuzsi 21 éves szerelme egy fellépés után nem bírta tovább!

A Cool Live műsorában Mary Zsuzsi rózsás fogadtatás közepette vonult be a stúdióba, ahol Müller Attilának és Leónak szerelméről mesélt, majd be is mutatta a fiatalembert a nézőknek.

Képekben a csinos művésznő, Mary Zsuzsi képgaléria

2009.02.06 06:48cool tv

A művésznő először is leszögezte, véleményektől függetlenül úgy érzi, végre megtalálta az igazit kedvese, a mindössze huszonegy éves Tamás személyében.

Mary Zsuzsi másfél év egyedüllét után ismerkedett meg jelenlegi párjával, éppen akkor, amikor feladni készült a szerelem keresésébe vetett hitét.

- Sokáig próbálkoztam az internetes társkereséssel, de sajnos nem vált be, úgyhogy végleg letettem róla. Nem sokkal később, egy fellépést követően keresett meg Tamás. Óriási hatással volt rám.

Az ifjú hódító elmondta, először félénken közeledett a művésznőhöz, aki valósággal lenyűgözte és akiben mindaz megvan, amit csak egy férfi kívánhat, amit eddigi barátnőitől nem kapott meg.

- Romantikus, igényli a törődést és tudja mit akar!

A nagy egymásra találásból pedig rendkívül hamar szerelem bontakozott ki. Bevallásuk szerint nem foglalkoznak azokkal, akik bírálják a szokványosnak éppen nem mondható kapcsolatot, egymásra és a kettejük közötti szenvedélyes szerelemre koncentrálnak és örülnek, hogy akad támogatójuk is.

Zsuzsi nem tartja különösnek a köztük lévő korkülönbséget, bevallása szerint volt már húsz évvel idősebb és közel harminc évvel fiatalabb férfi is az életében, ezért nem érti miért furcsa az bárkinek, hogy éppen Tamásban lelt rá élete szerelmére.

Hozzátette, kapcsolatuk valódi és sajnálja, hogy a korabeli hölgyek nem lehetnek mindannyian ugyanolyan boldogok, mint ő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.