Tűvé tették a magyar modellért a világot!

Szexis képek- Cseh Myra és az aranytálcán kínált kokain!

A G5 magazin februári számában a csodaszép Cseh Myra mutatkozik be. A ma már nemzetközileg keresett modellt egy szépségverseny közönségdíja után találta meg a divatszakma!

Cseh Myra a csodaszép magyar modell! képgaléria

2009.02.04 07:30ma.hu
Myra világsztár lesz?

Ugyanis H&M nemzetközi marketingigazgatója már egy filmen látta meg, és tűvé tette érte a világot, hogy megnyerje kampányarcuknak. 

Tokióban Giorgio Armani modellje, volt Londonban együtt bulizott Naomi Campbell és Kate Moss társaságában, ahol Myra megdöbbenésénél az aranytálcán kínált kokain fölött csak a visszautasított vendéglátók csodálkoztak jobban. 

Miamiban fotózás, Milanóban visszautasított szerződés, Afrikában éhező gyerekek - megannyi elképesztő kaland osztja meg a figyelmet a G5 cikke és a skandináv típusú szépségről készült fotói között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.