Kisó mindig tud újat mutatni!

Szexis képek- Fotómodellnek állt a szép műsorvezető!

A VIVA tévécsatorna fiatal képernyőse hol műsort vezet, hol védnökséget vállal, most pedig dögös fotók szereplőjeként láthatjuk. Barátja is ott volt a fotózáson, talán jobban izgult, mint a modell.

Alig van rajta ruha- szexis képekben Kisó! képgaléria

2009.01.07 17:00ma.hu

Kisó fotómodell lett és Kasza Tibi kamerája előtt pózolt. A fotókra Kisó nagyon büszke, és még párja, Erik tetszését is elnyerték a csodaszép fényképek. Kisó elárulta, nagyon élvezte azt a pár órát, amíg a fotózás tartott.
 
- „Élveztem, nagyon jók voltak a ruhák, és a hangulat is. Kasza Tibi az én választásom volt, megnéztem a honlapját, a fotóit, és nagyon tetszettek. Tibi képei nem szokványosak, bennük van az újdonság varázsa. Nekem pedig ez a fajta fotózás volt új: sokszor kellett átöltöznöm, szinte futószalag-szerű volt az egész, és fárasztó is – nevetett Kisó. 

Ráadásul a párom is ellógott az egyetemről, hogy velem lehessen a fotózás alatt. Eriknek is nagyon tetszett a végeredmény, és végig ott volt mellettem!” – árulta el a fiatal lány, akinek párja hamarosan feltűnik a Hal a tortán című műsorban is!

Jól áll neki a modellkedés!

Újabban felmerült a hír, hogy Kisó öt év után elbúcsúzott a VIVÁtól! 

- "Öt év hosszú idő, sosem könnyű váltani, kilépni egy stabil dologból a bizonytalanba. De hosszútávon általában megéri. - December 31-én lejárt a szerződésem, amelyet közös megegyezéssel nem hosszabbítottunk meg. Bevallom, örülök neki; felnőttem, más feladatokat szeretnék. A maximumnál is többet hoztam ki a csatornából az elmúlt öt év alatt, talán én voltam az egyetlen műsorvezető, aki a háttérmunkálatokban is részt vett. Intellektuális kihívásokra vágyom." - vallotta be őszintén Kisó, aki nem sokáig tétlenkedett: máris új műfajban próbálhatja ki magát. - "Szabadúszó lettem. "

A Sport1 csatornánál egy havi búvárműsor műsorvezetője leszek, ahol már Kiss Orsiként fogok szerepelni. Szeretném elhagyni a zenecsatorna által rám ragasztott becenevet. 

Nem titok, jól járok a produkcióval: amellett, hogy elvégezhetek egy búvártanfolyamot, folyamatos utazásokkal tarkítjuk a műsort.
 
Az egészben azonban az a legszebb, hogy a párom, Erik is velem tarthat minden útra, így közösen fedezhetjük fel a világot - mesélte lelkesen.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.