Kezelés alatt is állt

Megtalálták az eltűnt Sinead O'Connort

A rendőrség Chicago környékén kereste Sinead O'Connor ír énekesnőt, aki vasárnap nem tért haza egy kerékpáros kiruccanásról. Egy portál szerint az extravagáns énekesnő akár önmagára is veszélyes lehet.

2016.05.17 07:35MTI

Előzőleg a Michigan-tó partján fekvő Wilmette városrész rendőrsége közölte, meg akarnak bizonyosodni arról, hogy az előadóművész jól van.

Twitter@deirdreheenan

Később Eric Peterson rendőrségi szóvivő magyar idő szerint hétfő este bejelentette: az énekesnőt megtalálták, azt azonban nem közölte, hogy hol volt Sinead O'Connor és milyen állapotban találtak rá.

Az énekesnő "biztonságban van és nem tekintjük eltűntnek vagy veszélyeztetettnek" - fogalmazott a szóvivő. Az énekesnő vasárnap reggel indult el otthonról, a rendőrséget telefonon értesítették az eltűnéséről a miatta nyugtalankodók.

Orvosi kezelés alatt is állt az énekesnő

A TMZ amerikai celebportál emlékeztetett arra, hogy az énekesnő veszélyes lehet önmagára, november óta orvosi kezelés alatt állt, miután a családjának búcsúlevelet hagyott hátra és akkor is eltűnt.

Sinead O' Connor akkoriban egy olyan üzenetet is kitett a Facebookra, hogy túladagolta magát kábítószerrel valahol Írországban, egy szállodában. Később a rendőrség cáfolta a hírt. A következő hónapban pedig azt közölte, hogy kórházban volt és ellenőrizték az elmeállapotát.

Az énekesnő legutóbb május elején hallatott magáról, amikor azt állította Arsenio Hall színész-komikusról, hogy éveken át ő látta el a nemrég elhunyt Prince-t kábítószerrel. A színész rágalmazásért feljelentette az énekesnőt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély számot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.