Nagy bajban van az énekesnő

"Jogom van a halálhoz!" - üzente utolsó posztjában Sinead O'Connor

Nem elérhető többé az énekesnő rajongói oldala, így nincs több aggasztó üzenet sem. A probléma ettől még nincs megoldva.

2015.12.03 10:17ma.hu

Nem tudni pontosan, hogy ki törölte Sinead O'Connor hivatalos Facebook oldalát, annyi biztos, hogy utolsó aggasztó üzenete után nem sokkal, elérhetetlenné vált a rajongói szájt - írta a Justjared.com-ra hivatkozva a Hirado.hu.

Hétfőn ment híre szerte a világsajtóban, hogy az énekesnő közösségi oldalán jelentette be, hogy öngyilkosságot fog elkövetni, de szerencsére üzenete célba ért, így a hatóságok még időben rábukkantak egy hotelban. Sinead online ámokfutása azonban nem ért véget, hiszen a hétvégi posztot, több hasonló tartalmú üzenet követte. A depressziós sztár az incidens óta kórházi felügyelet alatt van, de úgy tudni, a gyermekei a mai napig nem mentek be hozzá.

Éppen ezt firtatta utolsó üzenetében az énekesnő, aki teljesen összeroppant, amiért családja nem törődik vele. Egyesek elvileg szerdán még el tudták olvasni az előadó legfrissebb búcsúlevelét, mely miatt be kellett szüntetni a hivatalos oldalt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.