Kétszer készült egy hét alatt öngyilkosságra

Életveszélyesen begyógyszerezte magát Sinead O'Connor

Kétségbeesett segélykiáltásnak hangzott az a Twitter-üzenet, amelyet Sinead O'Connor írt a saját üzenőfalára, és amelyben tudatja, hogy egy hete már gyógyszerrel akart véget vetni az életének, de sürgősen szakemberre van szüksége.

2012.01.14 12:29ma.hu

Nincs jó passzban mostanában Sinead O'Connor: nem elég, hogy a 45 éves énekesnő negyedik házassága - amit épp születésnapja előestéjén kötött - mindössze 18 nap után véget is ért, most még a közfigyelemmel is meg kell küzdenie, amitől egy ideje kissé elszokott.

A 80-as évek egykor gyönyörű és vékony sztárja már évek óta csak kisebb klubokban lépett fel, elképesztően elhízott és alig-alig voltak rá kíváncsiak az emberek. Házassága révén azonban újra reflektorfénybe került és a jelek szerint ez túl hirtelen dőlt rá.

Ezért pénteken kétségbeesett segélykiáltást intézett a Twitter közönségéhez: "Ismer valaki egy pszichiátert Dublinban vagy Wicklow-ban, aki sürgősen tudja fogadni még ma? Nagyon-nagyon rosszul vagyok és veszélyben vagyok. Nagy szükségem van rá, miután ma újra gyógyszereket vettem be!"

Mint kiderült, egy héten belül ez már a második öngyilkossági kísérlete volt, néhány hónappal ezelőtt pedig hasonló hírek röppentek fel róla, bár a 2011-es szeptemberi twitter-bejegyzéseket ő maga cáfolta a blogján. Egy héttel korábban, a legutóbbi kísérlete után kórházba került törött bokája miatt, ahol újfent megpróbált véget vetni az életének - írta a brit The Sun című bulvárlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.