Mielőtt meghal, még nyuszis lány akar lenni

Playboyba vágyik Sinead O'Connor

Fiatalon még túl szégyenlős volt hozzá, de mostanra úgy érzi, eljött az ideje, hogy pózoljon a Playboynak - jelentette be nemrég Sinead O'Connor, nem kis megdöbbenést okozva ezzel a közönségnek.

2012.02.23 15:29ma.hu

Ahogy öregszik, úgy válik egyre szabadabb gondolkodásúvá Sinead O'Connor, 45 éves fejjel bevallotta: most már szívesen pózolna a Playboyban. "Annyi minden van, amit nem akartam korábban megtenni, mert túl fiatal voltam, túl szerencsétlen és túlságosan ír" - magyarázta nemrég egy interjúban.

Ettől most igen messzire került, mert nemcsak arról ábrándozik, hogy levetkőzik a nyuszis magazinnak, hanem olyan vad ötletek is eszébe jutottak, hogy egy nyakörvvel a nyakán épp négykézlábra ereszkedve szeretkezne valakivel, közben pedig valami igazán komoly dologról beszélgetne az őt kérdező újságíróval. Például a gazdaságról.

Ehhez nem sok mindent lehet hozzáfűzni, legfeljebb annyit: lelke rajta, de mi inkább kihagynánk ezt a remek interjúlehetőséget!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.