Sinead szerint Gary Barlow túl kemény

Kiakadt a popsztár az X-Factor mentorára

Nem igazán rajong Sinead O'Connor a brit X-Factor közvetítéseiért, különösen azokat a részeket nem bírja nézni, amikor a Take That csillaga, Gary Barlow kritizálja a versenyzőket.

2011.10.27 12:29ma.hu

Kikakasztotta Sinead O'Connort az a mód, ahogyan a mentorok bánnak az X-Factor versenyzőivel, ezért nem hajlandó a tehetségkutatót nézni. Amit Gary Barlow művel a jelentkezőkkel, azt egyenesen kínzónak titulálta.

"Alig bírom nézni, mert egyáltalán nem értek egyet azzal a módszerrel, ahogyan a mentorok az előadókat kezelik" - fogalmazott a 80-as évek sztárja. "Ez a Gary Barlow srác egészen elképesztő, ahogy az emberekkel bánik. Ha az én fiam lenne, biztos komolyan elbeszélgetnék vele arról, ahogyan beszél vagy viselkedik másokkal. Kifejezetten kínzónak találom nézni ezt!"

Az ír énekesnő szerint a show felerősíti az emberek mentális problémáit, és kijelentette: habár saját gyermeke is szeretne énekes lenni, nagyon nem örülne neki, ha ebben a műsorban próbálna elindulni a siker útján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.