Paula Abdul öklendezve ment ki a stúdióból

Rosszul lett az X-Factor mentora a himbálózó pénisztől

Először csak a szemét takarta el undorodva, ám pár másodperccel később heves öklendezések közepette botladozott ki a stúdióból Paula Abdul, miután az egyik versenyző a csupasz péniszét meglóbálta a színpadon.

2011.09.28 12:29ma.hu

Miközben nálunk néhány nap múlva már a második meghallgatáson továbbjutó tehetségeket is megismerjük, Amerikában az idei X-Faktorban még csak az előválogatóknál tartanak a mentorok. Mégis világszenzáció lett az egyik jelentkezőből, akinek sem hangja, sem tehetsége nincs az énekléshez, de nem ez volt az, amivel végül sikerült sokkolnia a négy szakembert.

Geo Godley saját bevallása szerint blogírással foglalkozik, ami némi magyarázatot ad arra, miért nem szembesítette eddig senki élőben azzal a ténnyel, hogy hangja egy szál se. A bakkecske-szerű ugrálás még rontott is a helyzeten, ám Paula Abdul akkor lett igazán rosszul, amikor Godley pár mozdulattal kicsatolta a derékszíját és engedte lecsúszni a nadrágját - ami alatt semmit nem viselt!

A híres énekesnő előbb felsikoltott, majd szemmel láthatóan egyéb érzések kerítették hatalmukba, olyannyira, hogy végül öklendezve menekült ki a stúdióból. Utóbb arra hivatkozott, hogy akkor már több órája ültek egy helyben és nem ivott elég folyadékot, így eleve kezdett kissé szédülni, a blogger himbálózó nemiszerve tulajdonképp csak pont volt az i-re.

Talán nem is kell külön mondani: a férfi végül nem jutott tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.