Nem tetszett a szerkesztőknek az akcentusa

Hoppá: Kirúgták az X-Factor egyik zsűritagját!

Akcentusa miatt még az élő show előtt megváltak a szerkesztők az amerikai X-Factor egyik zsűritagtjától, legalábbis ez a hivatalos verzió. A háttérben másfajta vitákról is szó esik.

Nézze meg a gyönyörű és szexis Cheryl Cole naptárát! képgaléria

2011.05.26 16:41ma.hu
Fotó: WENN (További képek a galériában, a képre kattintva!)

Nagy port kavart fel az amerikai X-Factor szerkesztőinek hét eleji döntése, amelynek során váratlanul kirúgták az eddig mentorként részt vevő Cheryl Cole énekesnőt. A hivatalos magyarázat szerint az észak-angliai akcentusával volt a gond, ami annyira speciális, hogy a szerkesztők szerint a nézők nem fogják megérteni Cheryl szavait - adta hírül a TMZ magazin.

Más magyarázatok viszont azt valószínűsítik, hogy a mentor nem jött ki a szintén zsűritagként szerepet vállaló Paula Abdullal, és kettejük közül Cole volt a könnyebben feláldozható szereplő.

Az énekesnő ezek után valószínűleg visszatér a tehetségkutató brit verziójába, míg helyét az a Nicole Scherzinger veszi át, aki korábban egy betegség miatt már helyettesítette kolléganőjét, most pedig műsorvezetőként vett volna részt a műsorban.

Arról nem tudni, hogy a már két hete folyó válogatásokon készült felvételekkel mi lesz, bár mire őszre adásba kerülnek a videók, addigra már nem lesz szükség magyarázatra, úgyis mindenki tudni fogja az előzményeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.