Simon Cowell ágytornát hirdet?

Egészséges szexet - Cheryl Cole-al!

A JLS felkérte Cheryl Cole-t és Simon Cowellt, hogy segítsenek hirdetni a biztonságos szexet. A csapat új alapítványt hozott létre, és saját márkás óvszerrel rukkoltak elő.

Nézze meg a gyönyörű és szexis Cheryl Cole naptárát! képgaléria

2010.09.18 10:15medipress.hu

A fiúbanda elindította a JLS Alapítványt, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a biztonságos szexre. Celebtársaikat is segítségnyújtásra szólították fel.

Az énekes, Jonathan „JB” Gill így nyilatkozott: „Mindenkit bátorítunk arra, hogy segítsen közvetíteni az üzenetünket, ezért, ha Cheryl Cole csatlakozni szeretne hozzánk, esetleg Simon, mi leszünk a legboldogabbak! Simon Cowell úr, mi itt a biztonságos szexet hirdetjük, hívjon minket még ma!”

Simon Cowell

Az együttes már piacra dobta a Just Love Safe (csak szeress biztonságosan) nevű kondom-kollekcióját, mely a JLS színeiben (zöld, kék, piros és sárga) kapható.

Gill azt is hozzátette, hogy ezzel is a hálájukat szeretnék kifejezni a rajongóiknak.

"Ez egy lehetőség, hogy megbolygassunk néhány fontos társadalmi problémát. A fiatalok példaképnek tekintenek bennünket, így helyzetünkből adódóan segíthetünk megváltoztatni a jelenlegi szokásokat."

Az orális szex tényleg szex?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.