Maláriával fertőződött meg a szexis szépség

Fotók - Túl van az életveszélyen Cheryl Cole!

Mint arról már korábban hírt adtunk: nemrég kiderült, hogy a csinos, tehetséges énekesnő maláriában szenved. Cheryl Cole már túl van az életveszélyen...

Nézze meg a gyönyörű és szexis Cheryl Cole naptárát! képgaléria

2010.07.14 09:40ma.hu

A minap döbbenetes hír látott napvilágot a szépséges Cheryl Cole-ról - A férfiak ezrei által legszexisebbnek tartott sztár hölgy tanzániai kirándulásán elkapta a maláriát.

Az énekesnő a napokban már intenzív osztályon volt, állami kórházban kezelték - a nehezén már túl van, és a jelek szerint felépülhet. Cheryl-t kérésére átszállították egy magánklinikára. Itt folytatják a kúrálását.

A malária, mely szúnyogcsípés útján terjed, leginkább a májat és a vérkeringést támadja meg, súlyos betegség, amely igen sok esetben jár halállal.

Derek Hough, az énekesnő párja a hírek szerint még Cole-nál is jobban el van keseredve: magát hibáztatja, amiért éppen az afrikai országba vitte nyaralni Cheryl-t.

Bár a sztár gyógyszereket szedett a betegségre, szervezetében gyógyszer-rezisztencia alakult ki, és továbbra is pozitívak voltak az eredményei.

Cheryl Cole-t nemcsak énekesnőként, hanem Ashley Cole sztárfocista feleségeként is megismerhette a világ, a páros útjai azonban elváltak.

Cheryl Cole bátyja postát rabolt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.